Ehh... pallesalg?

Pallesalg! 2 for 99,- ! Det hørtes lovende ut for en bokelsker. Det er ofte salgsperioder med navn som høstsalg, midtsesongsalg, nyttårssalg, mammutsalg osv. Nå også pallesalg. Jeg dro til Norli i Drammen sentrum og gledet meg som en unge, tenkte at her kommer restene av Mammuten og all annen left-overs fra i vinter.

Jeg kommer inn gjennom inngangspartiet og ser bare plakater med Nyheter og Pocket fra 59,-. Hvor er pallene?

Jeg ser meg rundt og ser et bord med noen bøker på. Bordet har en papirduk rundt med ordet "pallesalg" påtrykt. Forundret går jeg bort. Der ligger det rundt ti forskjellige faktabøker og et par barnebøker for de minste. Pallesalg? Ehhh... Jeg ser meg omkring, kanskje de har satt en pall et annet sted. Nei.

Jeg spør damen bak kassadisken, men hun bekrefter dessverre at det er alt.

Hvordan kan man kalle et bord med noen få utvalgte titler innenfor faktakategorien som "Pallesalg"??? Ikke en eneste pocketbok, ingen krim eller noe skjønnlitteratur. Det var ikke engang en pall i sikte!!! I ordet "Pallesalg" inngår både "pall" og "salg". Pallen var ikke der og salget kan diskuteres.

Svært skuffet gikk jeg ut igjen.

Så, Norli, skjerp dere! Der må i hvert fall kunne finne fram en pall og fylle den opp for å kunne kalle det "Pallesalg"!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits