To nye noveller til Allers

Endelig begynner det å skje noe! For kort tid siden fikk jeg en hyggelig e-mail fra Allers. De ville gjerne kjøpe de to novellene jeg hadde sendt inn til dem. Stor jubel i stua! Jeg kommer tilbake med informasjon om når novellene kommer på trykk. At de kjøper begge to er for meg et bevis på at jeg gjør noe riktig.

Dette inspirerer også meg til å få tatt den siste lille snuoperasjonen på romanen min. To tredjedeler av romanen har jeg gjennomgått flere ganger, rettet på småting, forandret setninger og avsnitt, men, jeg mistet piffen på slutten og den ble bare liggende... Men nå! Nå skal jeg få fart på sakene.

(Bildet er lånt fra www.google.no)


 

8 kommentarer

morsinunge

15.11.2013 kl.10:35

så gøy, graulerer med det :)

Ninaforfatter

15.11.2013 kl.10:41

morsinunge: Tusen takk! Ja, dette er skikkelig artig og oppløftende. :-)

Grete

15.11.2013 kl.13:21

Så hyggelig :))) her har forfatterskapet lagt seg til ro laangt inne i skapet....men burde kanskje ta det opp igjen hihi Lykke til videre med romanen din :))

Brigitte Kvarsnes

15.11.2013 kl.22:02

så flott!! Da er du på vei:)) Ønsker deg masse lykke til og håper du forteller når novellene kommer i Allers, da skal jeg skaffe meg et eksemplar, nemlig:))

Med andre ord

16.11.2013 kl.14:10

Dette var moro! Hurra for deg!

Ninaforfatter

18.11.2013 kl.09:59

Tusen takk alle sammen! Jeg skal si ifra når jeg vet mer. :-)

Annette Skibby

23.11.2014 kl.15:48

Jeg har med interesse læst din blog. Tak for den :-) Jeg har skrevet et par noveller, som jeg gerne vil sende til Allers eller andre ugeblade (jeg er dansk, så det er selvfølgelig først og fremmest danske ugeblade)

Sendte du uopfordret dine manuskripter via email eller almindelig post? Er der regler for indsendelse af materiale til dem? Jeg kan ikke finde nogen oplysninger på deres hjemmesider eller lignende.

Jeg vil blive meget glad for at høre om din erfaring med udgivelserne.

Hav en dejlig dag! :-)

Venlig hilsen

Annette

Ninaforfatter

06.01.2015 kl.13:10

Annette Skibby: Hei!
Beklager at det har tatt så lang tid før jeg fikk svart deg! Jeg har jobba mye de siste månedene.
Jeg ringte først og spurte etter redaktøren for novelle/roman-avdelingen, fikk så e-mailadressen og sendte inn. Dette var jo en stund siden. Nå har Allers i Norge midlertidig inntaksstopp; så det kan vel bli en stund til den neste novellen min kommer inn der.

Skriv en ny kommentar

hits