Oppdateringer!

Dette var virkelig en lang bloggferie for meg! Mer enn tre måneder.... Ikke det at jeg har ligget på latsiden, for jeg har skrevet en god del, noen noveller og et par dikt, samt at jeg har fulgt med på diskusjonene i bokbloggverdenen som har rast på facebook og på bokbloggene hele sommeren. Jeg har vært fraværende i diskusjonene, men har fulgt godt med.

Det jeg derimot ikke har gjort så mye er å lese bøker... Joda, jeg har lest noen, men slett ikke så mange som vanlig om sommeren. Jeg har kjøpt en del nye bøker, og investert i to nye store bokhyller fra Ikea, sånn at jeg ikke lenger har bøker i stabler på gulvet foran de gamle bokhyllene.

Alle de siste innkjøpene mine, fra juni til dags dato, er såpass mange at jeg ikke vier dem så mye oppmerksomhet her, men velger å legge dem rett i biblioteket mitt på facebooksiden "Ninaforfatter".

På Bokelskere.no er alt up to date.

Bloggen min var 3 år i sommer, hvilket jeg glemte å gjøre noe med... Jeg har også lurt på om jeg skal fortsette å blogge på denne plattformen, eller gjøre som alle andre bokbloggere - å gå over til wordpress eller lignende. Har ikke bestemt meg ennå, men velger å bli her på blogg.no en stund til, siden jeg ser av diskusjoner på facebooksiden for bokbloggere at det er en del tull, mye spam og diverse på de andre plattformene om dagen.

Ha en fin dag!

Én kommentar

Monica

15.10.2013 kl.05:59

Heisann! Jeg har lest siden din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unnskyll for det. Det har egentlig ikke vært noen bra årsak til at jeg ikke har komentert før, så jeg har litt dårlig samvittigheit for å ikke ha gjort det før. Fordi denne siden er døds pen, og du fortjene å få all komplimanger du kan få for denne blogen!!!!! Dette er faktisk en av de godeste blogene på Blog etter min mening og den er dønn sannferdig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lesa denne blogggen og jeg skulle av og til ønske at det var min blog!!! Haha!!!!! Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet å blogge fordi jeg fikk så mange stygge kommentarer fra slemme personer. Om du får frekke kommentarer fra stygge folk, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de drit frekke. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en quiz som kommentarlenke jeg akkurat har prøvd meg på. Det er sånn at du kan vinne en premie om du svarer på noen spørsmål. Det er veldig kjekt å delta på synes jeg, fordi noen ganger har man flaks å da vinner man. En gang vant jeg i et basarlotteri. Det var utrolig trivelig. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i quizn. Keep bloggin!

Skriv en ny kommentar

hits