Koser meg med Fifty!

Ja, det gjør jeg. Jeg koser meg med Fifty Shades-bøkene. Omtalen av bøkene på forhånd ga inntrykk av at de bare dreide seg om erotikk og sex.Jeg tenkte opprinnelig at det kan jeg nok om fra før, behøver ikke lese om det, og så derfor ikke noe behov for de bøkene.

Men! Så leste jeg noen kommentarer rundt omkring som lovpriste Fifty Shades, og jeg ble mer og mer nysgjerrig. Da bøkene plutselig var på supersalg i mai, kastet jeg inn håndkle og kjøpte alle tre på en gang.Nå er jeg midtveis i den siste boka, og jeg er svært fornøyd! Selvfølgelig er det erotikk her, og kjærlighet i bøtter og spann, men det er historien det hele bygger på som er så fascinerende! Dette er et psykologisk drama, og enhver som er mer enn middels interessert i psykologi og folks mørke og lyse sider vil absolutt finne disse bøkene interessante.

Bøkene er lange, 556, 585 og 623 sider, men det blir aldri kjedelig. Det er mange sider som er skrevet som e-mailer mellom de to hovedpersonene. E-mailene er morsomme og gjør sitt til at bøkene går raskt å lese. Det er mye humor her, og mange situasjonsbeskrivelser man kjenner seg igjen i.

Titlene ser veldig SM-aktig ut, men de henspeiler på Mr. Greys personlige drama, og det finner man jo først ut når man har lest en god del av historien.

Jeg anbefaler Fifty Shades, det er faktisk en artig fortelling!

3 kommentarer

ladyaugust

26.06.2013 kl.14:33

Jeg har lest 1 ,2 og halve 3 jeg :) Hva skriver du om da? Ha en fiiiiin dag :DDD

Elin

26.06.2013 kl.16:12

Jeg trodde heller aldri jeg ville like serien. Men mer det ble skrevet om den i blogg verdenen og andre nettsteder jeg var på fikk jeg mer lyst til å lese serien. Ja serien er veldig erotisk til tider, men jeg likte serien. Jeg likte faktisk karakteren Mr. Grey. Han var alt annet enn første inntrykket sa i begynnelsen, det lå noe mer bak masken og det likte jeg :)

anette

26.06.2013 kl.19:57

Herlig!! Jeg skal lese bok nummer to i sommer, og er kjempespent. Første boka likte jeg sånn høvelig godt, og nå ser jeg frem til å få vite mer om historien bak den mystiske mr Grey :)

Skriv en ny kommentar

hits