Maisalg osv...

Bokbutikker og nettbutikker har visst maisalg på bøker. Jeg skulle egentlig ikke, men det ble jo et par nye bøker på meg... Bokklubben var nettbutikken som dro det lengste strået, og nå er bøkene på vei i posten til meg.

De to bøkene på salg er: "I en og samme person" av John Irving, og "Unnskyldningen" av Hanne-Vibeke Holst. I tillegg kom jeg over en ny bok til en fin pris fra Juritzen Forlag. Bilder kommer seinere.

Den siste uka har vært travel, med mye pakking og vasking, siden småsnuppa har dratt på leirskole idag. Derfor har det blitt lite tid til lesing, men jeg har starta på den siste romanen til Licinda Riley som dukka opp i postkassa mi i forrige uke. Jeg likte veldig godt "Orkideens hemmelighet", så dette blir nok like bra.

:-)

 

2 kommentarer

Mohammed

06.05.2013 kl.12:50

Irving er favorittforfatteren min! Så på et foredrag som Stephen King holdt via Youtube hvor han fortalte at Irving sa at han ikke setter i gang med skrivingen før han vet hva den siste setningen skal være. King er motsatt av det.

Hvor liker du å hente inspirasjon til hva du skal lese fra ? Besteselgerlister? Venner? Nettsteder ?

Hyggelig lesing

Ninaforfatter

09.05.2013 kl.13:24

Mohammed: Jeg følger intuisjonen, og jeg snuser på bøkene jeg har i hyllene. Jeg har bøker som har stått uleste i 20 år, men plutselig kan det være at det er akkurat den jeg vil lese istedenfor den sist innkjøpte.
Men, jeg plukker ideer til innkjøp fra andre blogger og enkelte andre nettsider. :-)

Skriv en ny kommentar

hits