Ny layout på Bokelskere.no

Som så mange andre sider på nettet er også layouten på Bokelskere.no forandret. Nå heter det Bokelskere.no 2.0. Ved første øyekast så dette veldig bra ut! Fine farger og flott oppsett. Ikke var det vanskelig å orientere seg heller, og anbefalinger og lister lå omtrent som før.

Det var først da jeg skulle finne en ny bok at jeg oppdaget store endringer. Når man lette seg fram til bøker før het det "Legg til bok", nå derimot heter det "Følg". Det var litt underlig navneendring, for man følger nødvendigvis ikke boka videre, man legger den til i bokhylla si.

En annen ting var at når man finner en bok man skal ha med i bokhylla si, så pleide det å stå "Se alle utgaver" og hvis man trykket der kom det opp flere utgivelser av den aktuelle boka med årstall og hvorvidt det var innbundet-, pocket- eller e-bokutgaver. Nå var muligheten til å finne sin utgave av en eldre bok tatt bort. Den må nå letes opp på en annen måte...

Alt i alt så det bra ut, og som alt annet her i verden, så blir man vant til det!

Hva synes dere andre?

4 kommentarer

Beathe

28.08.2012 kl.19:33

Jeg syntes det virket veldig rotete jeg, og tungvint. Jeg likte det bedre før. Men som du sier så blir man vel vant med det.

Ninaforfatter

31.08.2012 kl.12:15

Beathe: Sånn er livet...

Berit

01.09.2012 kl.08:32

Hvor ble det av terningkastene?? Og hvor kan man finne/ legge til andre utgaver enn det ene som kommer opp?? Hrmfff... Ikke fornøyd jeg, nei. Egentlig litt sur, til og med... Likte det slik det var; gav bedre oversikt over egen "bokhylle", og likte at terningkastene lå synlig sammen med rett utgave/ bilde. Vi får sjå om jeg forandrer mening, eller finner en annen måte å holde oversikten på >:(

Ninaforfatter

02.09.2012 kl.12:23

Berit: Takk for fint svar! :-)
Jeg hadde noen bøker av Anne Karin Elstad som stod litt bortgjemt her hos meg, og jeg hadde ikke lagt dem inn på Bokelskere ennå. Jeg fant ikke opplista de utgavene jeg hadde, så jeg begynte å legge dem til som nye utgaver. Da jeg seinere tastet inn bare ISBN-nummeret, så lå bøkene registrert allikevel...
Terningkastene kommer bare opp om du legger pekeren rett over bokhylle, og da synes hele hyllas terningkast på en gang. Men de kommer som tall (3, 5 osv) og et hjertet som symbol på favoritter.
Jeg har veldig mange bøker fra 1980- og 1990 tallet, og de utgavene er ikke lett å finne på Bokelskere lenger. Jeg kom over han som fant opp denne nettsiden, så jeg skal kontakte ham og si hva jeg mener. :-)

Skriv en ny kommentar

hits