Lesemål i 2012

Et lesemål for 2012 kan være på sin plass kanskje. :-)

Da jeg var ung leste jeg 40 til 60 bøker i året. Jeg gikk langs bokhyllene til foreldrene mine og snuste meg fram til godt lesestoff. Etterhvert begynte jeg å kjøpe bøker selv, og meldte meg inn i flere bokklubber. I løpet av det året jeg bodde i Frankrike samlet jeg meg opp en god del bøker på fransk, og min egen boksamling tok form og vokste seg større.

I mange år leste jeg ikke noen bøker pga sykdom og små barn, men jeg kjøpte allikevel bøker... Derfor er hyllene mine fulle av uleste bøker. Innimellom alle nye innkjøp prøver jeg å lese noen av disse som har stått der en stund.

De siste årene har jeg lest i gjennomsnitt 20 bøker pr år. Det høres ikke så mye ut, men tatt i betraktning at jeg også skal ha tid til å skrive selv, så er det nok ikke så ille. Tre barn, jobb og et sterkt engasjement for Knudsensmia (min oldefars smie) tar også mye tid.

Men, så var det dette med lesemål, da. Jeg skal starte dette nye året med:

Planen min er videre å starte på de mange bøkene i serien "Herskap og tjenere":Jeg har også planlagt å lese Mara Lees "Ladies" som jeg en gang begynte på, men som jeg måtte legge fra meg.Dessuten må jeg lese noe norsk. Jeg har mye å velge i, kanskje jeg skal prøve meg på "Seierherrene" av Roy Jacobsen eller en av Erlend Loe sine bøker. Hvis ikke så har jeg jo Harry Hole. :-)

Hva er dine lesemål for 2012?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits