Så lett skulle det ikke være....

Glad og fornøyd var jeg da jeg endelig hadde fått flytta over mesteparten av mapper og filer fra gamlemaskinen til denne nye pc'en. Endelig skulle jeg få fortgang på skrivingen igjen, og få sendt inn manusene mine til de to forlagene jeg har fått kontakt med.

Men! Det var ikke fullt så enkelt....Fordi jeg har Works på den gamle pc'en og bare Wordpad på den nye. Alt jeg har skrevet dukker opp som egyptiske hieroglyfer på denne pc'en..... Tanken hadde ikke streifet meg engang, at jeg ikke skulle kunne lese skriveriene mine på denne nye pc'en.  SUKK!!!!

Så, nå må jeg få innstallert Works på denne pc'en før jeg får gjort noe som helst.....

Frustrert.....

4 kommentarer

Jane Mysen

21.11.2011 kl.10:48

Det er ikke festlig når det oppstår slike problemer. Pass på og ta backup på alt du har :) Å miste noe er nemlig det verste som kan skje! Spesielt om det er et helt manus!

Krysser fingrene for at det går bra hos et av forlagene :)

Lykke til!

Ninaforfatter

21.11.2011 kl.11:06

Jane Mysen:Tusen takk! Jeg har back-up på minnepenn, men det hjelper meg ikke akkurat nå det heller, for det er mapper kopiert opp fra den gamle pc, og de er i Works de også...

TrollmorDesign - Grete

21.11.2011 kl.11:55

Veldig typisk. Jeg har akkurat satt begge mine gamle tilbake til fabrikkinnstillingene og alle programmer må lasts ned og legges inn på nytt osv osv. Men...bare man ikke mister det man har skrevet ! her står det helt stille for tida, ble så opptatt med å sy, men nå som ryggen er toltalt galen igjen og jeg bare ligger her...hihi

Krysser fingra for at du blir første"mann"dame publisert :))))

Klem Grete

Ninaforfatter

22.11.2011 kl.17:58

TrollmorDesign:Åh tusen takk, Grete! Du er en fin optimist! Håper ryggen din bedrer seg. Klem!

Skriv en ny kommentar

hits