To nye bøker

Jeg kjøpte meg noen nye bøker på den tiden jeg hadde litt dataproblemer med gamlepc'en, og av den grunn har jeg ikke fått skrevet om dem ennå. Fordi, først nå har jeg fått installert fotoprogrammet på denne nye pc'en, og har fått lastet opp den mengden med bilder som hadde hopet seg opp på kameraet mitt. (Hjelpes, det tok tid!!!) 

Derfor kan jeg nå endelig poste de blogginnleggene jeg har gått med oppe i hodet sammen med nye bilder.

Den ene av de to bøkene jeg nevnte i overskriften kjøpte jeg på supersalg på Notabene. Bare 25 kroner! Svensk krim av en for meg ukjent forfatter, men den virker veldig lovende ut fra omtalen. Kunsthandlermord i "Den døende dandyen".Den andre boka kjøpte jeg fra Bokklubben på nettet. Denne har vel alle hørt om, og film er det jo også lagd. Jeg vil uansett lese den før jeg ser filmen. Jeg snakker om "Vann til elefantene".Omslagsbildet på denne boka har variert etter at filmen ble lagd. Ofte står den framme i hyllene med filmcoveret som omslagsbilde. Det trengte ikke jeg. Denne boka kostet meg bare litt over hundrelappen, og det er slettes ikke så galt for en innbundet utgave av en ny bok. :-)  

7 kommentarer

justinpain

10.11.2011 kl.12:37

Flotte tips!! Sara Gruen har også skrevet Apehuset som jeg har på ønskelisten min sammen med den du nevner her.Nå holder jeg på med "skjebenesøstrene" av Eleanor Brown den kommer ut i Januar men jeg fikk ett ekksemplar tilsendt fra forlaget og skal være med å stemme frem coveret den skal få, ganske artig det:-)) Ønsker deg en super dag Nina:-)

justinpain

10.11.2011 kl.12:43

"Skjebnesøstrene" skulle det være...

Ninaforfatter

10.11.2011 kl.13:47

justinpain:"Apehuset" har jeg akkurat hørt om, men ikke lest noen anmeldelser av. Den finner nok veien inn i mine hyller etterhvert den også. :-)

Takk for tipset om "Skjebnesøstre"! Den skal jeg holde utkikk etter. :-)

Maren Elisabeth

12.11.2011 kl.02:59

Jeg liker også å unngå filmcovere på bøker! Er kanskje litt "boksnobb."

Christine Mysen

14.11.2011 kl.16:48

Sv; Det er jeg helt enig i. Lesing er viktig, og har gitt meg mye opp gjennom årene. :)

Nei, det kan absolutt ikke sammenlignes å lese på nett. Har ønsket meg et skikkelig leksikon lenge, og det jeg fikk av tante var jo virkelig flott. :) Så er veldig fornøyd med det! Kjempekjekt når jeg driver med research på bøkene mine.

Ninaforfatter

17.11.2011 kl.09:07

Maren Elisabeth:"Boksnobb" høres positivt ut synes jeg. :-)

Ninaforfatter

17.11.2011 kl.09:09

Christine Mysen:Ingenting er morsommere å bla i enn et skikkelig leksikon. :-)

Skriv en ny kommentar

hits