Sannheten om Lotte-Marie - usensurert - av Trude Helén Hole

"Lotte-Marie er en splittet person. Lotte er vill og hemningsløs, mens Marie er den korrekte og effektive forretningskvinnen, hun som jobber i vinbransjen og er "selgeren med den gode nesen".

Etter at Lotte-Marie passerte tretti, plages hun stadig oftere av tanken på at livet raser av gårde, altfor fort i svingene. Hun er redd den høye farten gjør at hun går glipp av noe morsomt eller viktig. Derfor bestemmer hun seg for å prøve ut nye, farlige sider ved seg selv.

Kjæresten hennes kjenner ikke Lotte, bare Marie. Dessuten er han altfor ordentlig og kjedelig til å være en drømmeelsker. Hun og venninnene, derimot, kjenner hverandre til bunns, og deler de verste fantasier og opplevelser.

Når Lotte-Marie er på topp, føler hun seg som en konge, og nåde den som prøver å rive henne ned av tronen..."Dette er en utrolig morsom bok! En av de herligste jeg har lest på lenge! :-D

Jentelitteratur på sitt beste, litt "Bridget Jones" og litt "Sex og singelliv". Boka er lettlest og vittig, og inneholder noen helt rå sms-meldinger. Jeg lo så jeg gråt flere ganger.

Lotte-Marie er en dame som, i følge seg selv, troner helt på toppen, hun er konge (ikke dronning!). Hun vet hun er dyktig i jobben, hun vet hun er en racer til å kjøre bil, hun er et utpreget konkurransemenneske og mener bestemt at hun er den beste bestevenninnen. Men, det finnes hull i asfalten for dem som glemmer å vende blikket nedover, og det får denne damen erfare innimellom. 

Forfatteren, Trude Helén Hole, har egen blogg: www.artofliving.blogg.no Der kan dere lese mer om henne og boka.

"Sannheten om Lotte-Marie" er snart utsolgt fra forlaget, så LØP  OG  KJØP!!!  Oppfølgeren kommer i butikkene nå i disse dager, og jeg skal selvfølgelig skaffe meg den også.

God fornøyelse! :-D 

4 kommentarer

Grete

31.01.2011 kl.12:15

Hørtes ut som en bok verdt å lese, takk :))

Ninaforfatter

31.01.2011 kl.14:11

Grete:Ja, det var en herlig bok! :-)

Min matgale verden

31.01.2011 kl.16:29

Takk! Den skal jeg få tak i:0)

Ha en fin dag.

Ninaforfatter

31.01.2011 kl.16:40

kjerstisandnes:Ja, det må du! :-)

Takk, og fin ettermiddag til deg også! :-)

Skriv en ny kommentar

hits