Fordypningsoppgave og marengs

I dag har jeg lest gjennom en fordypningsoppgave/særoppgave om Harry Hole - politietterforskeren i Jo Nesbø sine bøker.

En liten venn av meg har skrevet denne oppgaven som er en del av pensum til 3.gym. For å kunne hjelpe ham med dette prosjektet måtte jeg lese "Snømannen" og "Panserhjerte". Det gjorde jeg med glede! Bøkene var veldig bra og endelig fikk jeg lest noe av Jo Nesbø. Fra før av kjente jeg bare til sangene hans fra "De derre"-tiden.

De siste ukene har jeg kommet med mine synspunkter og mine tips. Idag har jeg lest gjennom alt for å sjekke korrektur. Dette har vært en morsom oppgave for meg! Det er lenge siden sist jeg gjorde noe lignende...

Samtidig med gjennomlesing av fordypningsoppgaven har jeg lagd sjokolademarengser. De er barnas absolutte favorittjulekaker. Strengt tatt er de ikke julekaker i det hele tatt, men de ble en del av min barndomsjul fordi min lillebror har cøliaki og ikke tåler gluten (som finnes i vanlig mel).

Ellers på programmet idag står klesvask, rydding, leksehjelp, middagslaging, oppvask, julegavehandling og sette flere marengser i ovnen. Kommer jeg til å rekke alt dette? NEI....

:-D

Ha en flott dag!

4 kommentarer

Grete

16.12.2010 kl.12:54

du har det travelt forstår jeg :) bare husk å ta en pust i bakken med en kopp te eller et glass rødvin så holder du ut :) sjokolademarengs høres godt ut, og julekaker er det vi forbinder med jula mener nå jeg :))

Ninaforfatter

16.12.2010 kl.14:40

Grete:Takk for så koselig svar! :-D

Jeg stresser ikke, hihi. Det jeg rekker, det rekker jeg, og det jeg ikke rekker - vel det tar i romjula. :-)

skogsdatter

19.12.2010 kl.01:57

Å, kan du ikke låne meg litt av den anti-stress-følelsen? :0) Forøvrig inspirerende at det er flere kreative mødre der ute med altfor mange planer og prosjekter i forhold til tiden vi har til rådighet... Ha en fortsatt sjokoladesøt adventstid!

Klemmer fra Anita

Ninaforfatter

19.12.2010 kl.22:01

skogsdatter: Takk! :-D

Når julen ringes inn kl 17 på Julaften senker roen seg, uansett om vi er ferdig med alt eller ikke. :-D

Skriv en ny kommentar

hits