Mange nye bøker!!!

Full jubel i min lille stue! Bestilte bøker lå og ventet på meg på postkontoret. Jeg raste ned dit i full fart, men måtte vente i en evighet siden det var fredag ettermiddag. Postkontoret hadde nyåpning igår, og jeg brukte ventetiden til å se meg rundt.

For første gang i min verdenshistorie opplevde jeg å se at de nye postlokalene var dårligere enn de gamle! Mindre plass, ingen sittegruppe å vente i, vinduene var dekket til av reklamevegger og postboksene var flyttet inn i lokalet ved siden av skranken..... Så det å "se seg rundt" tok under et halvt minutt........ Men! Det resulterte i en bok:Den eneste innbundne boka og i tillegg var den på tilbud! Flaks for meg!

Bøkene jeg ventet på var en julepakke fra bokklubben:Julelektyre! Jeg gleder meg til å lese disse i juleferien. :-D

Jeg hadde også bestillt en bokpakke til bestående av fem romaner. Av disse skal to gis bort i julegaver, men de tre siste beholder jeg selv.Dessverre er bokhyllene mine veldig fulle... Derfor må nok disse nye bokskattene mine bo på stuebordet så lenge..... :-D

God lesehelg til alle!

11 kommentarer

Grete

19.11.2010 kl.20:41

Ja her var det mye spennende :) Jeg har ikke kjøpt ei ny bok på lenge ( 3 uker) så kanskje jeg også skal sjekke juletilbudene til bokhandlerne :)

Hvor blir det av resten av biblioteket ditt da? Hvor i alfabetet var du nå igjen.....

Ninaforfatter

19.11.2010 kl.21:04

Grete:Hehe, jeg har hatt en travel uke... Men, jeg tok bilder av alle H-bøkene idag. Skal jobbe i hele morgen, og satser derfor på å skrive om H'ene på søndag. :-D

Grete

19.11.2010 kl.21:26

He he, måtte bare erte deg litt, du forsvant så plutselig ut av biblioteket :)

Hanne

19.11.2010 kl.23:19

Morsomt med julelitteratur. Jeg har ønsket med "Hjem til jul" av Levi Henriksen fra nissen... Håper han er grei i år. :)

iidb

20.11.2010 kl.12:22

Kos deg med lesinga.

Jeg las mye tidligere, men en gang i produksjon av barn og mengder av utfordringer i hverdagen forsvant det.

Regner med at det vil være på plass en gang, men i dag har jeg for vanskelig til å konsentrere meg, øynene virker ikke som de skal osv.

Men gleder meg til den tiden komer at jeg kan forsvinne inn i en bok igjen.

Ninaforfatter

20.11.2010 kl.20:19

Grete: :-D Med 3 barn er det mye som skjer helt plutselig...

Etter at jeg tok bildene igår fant jeg enda en bok som skulle vært med, så da må jeg ta et nytt bilde i morgen før jeg skriver. Det samme skjedde på bokstaven F, da jeg noen dager seinere fant ut av jeg hadde glemt I. Falcones' "Havets katedral"... Når jeg har fullført alle bokstavene kommer jeg til å måtte ha en oppsummering av etterslepet.... hehe.

Ninaforfatter

20.11.2010 kl.20:21

Hanne: Ja, det får vi satse på! :-D

Ninaforfatter

20.11.2010 kl.20:22

iidb:Lydbok er tingen for deg! Da kan du høre på mens du kjører bil eller driver husarbeid! Jeg kjenner mange som kun hører på lydbøker og digibøker.

:-D

Ninaforfatter

20.11.2010 kl.20:24

iidb: Og, det glemte jeg å si: Det gikk et par år da ungene var veldig små da jeg ikke fikk lest en eneste bok jeg heller. :-D

Med andre ord

20.11.2010 kl.21:26

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min og for at du la meg til som bloggvenn. Koselig!

Sv; Ja, ønsk deg værboka til jul, du. Har fått kikket litt mer i den nå, og synes den er verdt å eie.

Ønsker deg en finfin lørdagskveld videre!

Ninaforfatter

21.11.2010 kl.14:25

Med andre ord:Tusen takk! Da jeg leste innlegget ditt husket jeg at jeg hadde vært innom bloggen din noen ganger før, og likte måten du skrev på. :-D

Skriv en ny kommentar

hits